Succes: Casper Christensen tjente kassen sidste år

Komiker og kreativ direktør Casper Christensen har øjensynligt grund til at smile hele vejen til banken. For sidste år formåede produktionsselskabet Douglas Entertainment, som han ejer gennem sit firma Babyrhum, at syvdoble indtjeningen i forhold til året før.

Samtidig er fem mio. kroner afsat til udbyttebetaling, og de ryger over i Babyrhum, der er Casper Christensens holdingselskab.

Årsagen til resultaterne er først og fremmest, at selskabet har øget sin omsætning og formået at effektivisere arbejdet for de 10-15 kernemedarbejdere, fortæller administrerende direktør Jesper Zartov.

»Vi har haft et meget travlt år, og det er lykkedes at fordoble omsætningen i forhold til 2011,« siger han og forklarer, at Douglas Entertainment, der primært sælger ideer til TV-stationerne, således har haft held med at sælge flere TV-projekter end året før.

Den præcise omsætning oplyser Douglas Entertainment ikke, men produktionsselskabet opnåede et resultat før skat på knap 10,4 mio. kroner i 2012 mod næsten 1,5 mio. kroner i 2011. Også driftsresultatet blev forbedret fra knap 1,5 mio. kroner i 2011 til 10,4 mio. kroner sidste år. Og på bundlinjen opnår selskabet et resultat på knap 7,8 mio. kroner mod tidligere 1,1 mio. kroner.

Ifølge Jesper Zartov vil Douglas Entertainment ikke levere en fordobling af omsætningen dette år som i 2012, og siger samtidig, at det ikke er et mål for selskabet at fortsætte samme vækstrater. Fordoblingen sidste år skyldtes, at produktionsselskabet gik fra at være baseret på TV-showet Live fra Bremen til at bevæge sig ud til andre kunder og TV-stationer, forklarer han.

»Vores strategi er at kunne levere så høj kvalitet som muligt til de kunder, vi har, for på den måde fungerer det bedst. Vi er ikke så fokuserede på at bibeholde den høje omsætning, men mere på at lave de rigtige projekter,« siger Jesper Zartov.

Douglas Entertainment står blandt andet bag TV-showet Husk Lige Tandbørsten, Casper og Lars Præsenterer og comedyportalen Funnyhaha.dk.

Dagens Gossip