Succes med webside: Salg af lastbiler til hele verden

Da Lars Mortensen startede Danmarks gratis lastbilmarked for snart et år siden, havde han forventet, at hjemmesiden måske nok ville blive besøgt af nogle få interesserede købere fra det store udland.

Men en analyse af besøgsstatistikken fra det seneste år vidner om en imponerende tilslutning fra udenlandske lastvognskøbere overalt i verden.

Siden BrugteLastbiler.dk åbnede den 17. marts 2013, er hjemmesiden nemlig blevet besøgt af interesserede lastbilkunder fra hele 86 lande, verden over.

Det er især lande som Tyskland, Norge, Sverige og Polen, der har vist interesse for annoncerne på BrugteLastbiler.dk, men også lande som Finland, Litauen og Holland har vist stor interesse.

Faktisk har annoncerne på hjemmesiden oplevet mærkbar interesse fra næsten alle lande i Europa, mange lande i Asien og visse lande i det nordlige Afrika. Der har sågar været enkelte besøgende fra så fjerne lande som Peru, Indonesien og Japan. Det gratis danske lastbilmarked når bestemt ud til det meste af verden.

Med sin erfaring fra både Volvo Truck Centers salgsafdeling og det globale annoncemarked eBay, er det således lykkedes Lars Mortensen at skabe et lastbilmarked, hvor danske lastbiler gratis kan annonceres og tilmed ses af interesserede kunder over hele verden.

Dagens Gossip