Succesfuld 13-årig havde ikke længere brug for sin mor - hendes reaktion bliver hyldet af tusindvis

En 13-årig dreng fik succes på Youtube, og efter kort tid steg den megen opmærksomhed ham vist til hovedet. 

Han proklamerede hvertfald på sociale medier, at hans mor ikke længere havde ret til fortælle ham, hvad han skulle gøre, fordi han var begyndt at tjene penge på Youtube. 

Men hans mor læste med, og hun var bestemt ikke imponeret over sin søn. 

Hun skrev derfor et brev til ham, som hun hængte op på døren til hans værelse, og bagefter delte hun billedet af brevet på sociale medier. 

- Siden du har glemt, at du kun er 13 år og jeg er din forælder, så tænker jeg, at du har brug for at lære en lektie omkring selvstændighed. Når du vælter ud med historien om, at du er begyndt at tjene penge, så kan du passende starte med at købe alle de ting tilbage, jeg har betalt for gennem tiden, skriver hun i brevet, ifølge Kidspot. 

Moderens tanke var, at det skulle lære hendes 13-årige søn om ansvar, respekt og forståelse for penges værdi, hvilket i den grad lykkedes. 

I brevet forklarer hun ham, at han nu skal betale 3000 kroner i husleje, 800 for strøm, 100 kroner for internet og 1000 kroner for mad, siden han er så succesfuld og selvstændig, som han påstår. 

- Du skal også tage skraldet ud mandag, onsdag og fredag, ligesom du skal feje og støvsuge de samme dage. Du skal holde badeværelset rent, lave din egen mad og rydde op efter dig selv. Hvis du ikke gør det, vil jeg kræve 200 kroner per dag i gebyr, skriver hun. 

Men selvom brevet kan virke lidt hårdt overfor sin teenagesøn, så giver hun ham også muligheden for at komme til fornuft, hvis han alligevel ikke er interesseret i at blive behandlet som en voksen. 

- Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil være min søn igen og ikke en logerende, så kan vi godt genforhandle vilkårene, skriver hun. 

Og de nye krav virkede tilsyneladende, for allerede samme aften kom sønne krybende tilbage og sagde, at han måske ikke var så interesseret i at klare sig selv alligevel. 

- Samme aften kom han ind i mit soveværelse og satte sig i fodenden af sengen, hvor han spurgte, hvad han skulle gøre for at komme tilbage på de 'gamle' vilkår, skrev hun efterfølgende på Facebook. 

Hun understreger, at det ikke handlede om penge, men om respekt. 

- Selvom det kan virke hårdt at tvinge ham til at se realiteterne i øjnene, så var det ikke såsvært at følge ud i livet, siger hun. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip