Succesmålmand satser på Esbjerg-forlængelse

Søndag holdt han endnu en gang målet rent, da Esbjergs nykårede pokalvindere sejrede 2-0 ude over FCK's nykårede mesterhold i Superligaen.

Med 16 såkaldte clean sheets i sæsonens foreløbig 31 ligakampe har målmanden Lukas Hradecky en stor del af æren for vestjydernes succes i denne sæson.

Den ombejlede målmand, der har kontraktudløb til sommer, håber at blive i Esbjerg, hvis han og hans far kan blive enige med klubben om vilkårene.

- Vi har haft en god snak med Esbjerg, og vi forhandler, siger 23-årige Lukas Hradecky.

Ikke mindst udsigten til at spille med i Europa League i næste sæson gør det attraktivt at blive.

- Jeg vil gerne spille de store kampe. Det er det, det handler om. Man udvikler sig mere i de store kampe.

- Esbjerg har et meget talentfuldt hold, og vi skal spille i Europa. Jeg håber, at vi får det på plads. Selvfølgelig er der andre bejlere i udlandet, men hvis jeg bliver i Danmark, så bliver det nok i Esbjerg, siger den finske målmand.

Lukas Hradecky havde ikke meget at lave i søndagens kamp i Parken, hvor Esbjerg blev det første hold til at besejre FCK i Parken i denne sæson i Superligaen.

- De havde ikke et skud på mål, så det var måske et af de nemmeste clean sheets, jeg har haft i hele sæsonen. Det havde jeg ikke regnet med, slet ikke, og det er bare dejligt, at jeg står med 16 clean sheets, siger han.

Esbjerg er den klub, der har lukket færrest mål ind i Superligaen, det er blot sket 29 gange.

/ritzau/

 

Dagens Gossip