Succesrig bomber vækker glæde i Esbjerg

Skrevet af admin

02/03/2014

Mest læste i dag

Esbjergs elitechef Niels Erik Søndergaard er lykkelig for, at klubbens nye kroatiske angriber Martin Pusic allerede har slået til med det samme og scoret flere mål i de første kampe for klubben.

Den kroatiske angriber med østrigske rødder har scoret i Esbjergs Europa League-kamp på hjemmebane mod italienske Fiorentina samt i forårets premieresejr på 2-1 hjemme over FC Nordsjælland i mandags, hvor det også blev til en assist.

- Med det, vi har set, forventer vi, at han bliver en profil i Superligaen. Det er ikke nødvendigvis én, vi skal tjene penge på ved at sælge videre.

- Han er kommet rigtig fint fra start og har vist, at han kan lave mål. Han skulle meget gerne blive en markant angriber i dansk fodbold.

- Og man håber jo altid på, at man har fundet en angriber, der laver de der plus 10 mål, siger Niels Erik Søndergaard.

Efter salget af Martin Braithwaite til franske Toulouse ligner Pusic efterhånden en fuldgod erstatning for det, Esbjerg har savnet helt i front.

- Han kommer med en masse energi og giver os noget, som vi har manglet lidt, siden Martin Braithwaite forsvandt, nemlig et opspilspunkt, som bruger sin fysik til at holde modstanderne væk, forklarer Niels Erik Søndergaard.

Pusic scorede torsdag aften ikke i Esbjergs 1-1-kamp ude mod Fiorentina. Italienerne vandt de to opgør med sammenlagt 4-2.

Esbjerg tager imod OB i Superligaen søndag klokken 13.

/ritzau/