Succesrig dansk NHL-keeper ryger af holdet igen

Selv om Frederik Andersen havde stor succes, og vandt sine første seks kampe med Anaheim i verdens bedste ishockeyliga, har hans klub Anaheim Ducks sendt ham retur til klubbens udviklingshold i den næstbedste liga i Nordamerika.

Det meddelte klubben før nattens topopgør mod Tampa Bay i Florida - en kamp, Tampa Bay vandt med 5-1.

Frederik Andersen ryger retur til Norfolk Admirals på den amerikanske østkyst, fordi den svenske målmand Viktor Fasth er klar efter sin skadespause.

- Uanset, hvor godt han har klaret det her, var vi nødt til at sende ham ned, for Viktor er tilbage. Men hans tid i solen skal nok komme, siger Anaheims cheftræner Bruce Boudreau ifølge avisen Orange County Register.

For kun et par dage siden forlød det fra blandt andre tv-stationen TSN, at Frederik Andersen har gjort det så godt i NHL, at Anaheim er i gang med at forsøge at bytte førstemålmand Jonas Hiller væk. De første samtaler med Nashville skulle allerede have fundet sted.

Jonas Hiller var på mål i nattens kamp, som Anaheim tabte med 1-5 til Tampa Bay. Trods nederlaget er Anaheim stadig førerhold i NHL, et point foran Chicago og to foran Tampa Bay.

Chicago vandt hjemme med 5-4 over Phoenix efter straffeslagskonkurrence. Danske Mikkel Bødker misbrugte et straffe for Phoenix.

Frans Nielsen og Peter Regin var også i kamp for New York Islanders. Trods føring på 2-0 efter anden periode, tabte klubben fra Long Island med 2-3 hjemme til Los Angeles Kings.

Jannik Hansen var som ventet ikke med, da Vancouver hjemme tabte med 1-2 til San José, men danskeren ventes retur til startopstillingen på søndag, hvor Vancouver møder Dallas. Jannik Hansen har været skulderskadet i tre uger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip