Successerien Girls klar med fjerde sæson

Skrevet af admin

15/08/2014
Fans af den amerikanske tv-serie "Girls" kan snart glæde sig til at se endnu en sæson af den populære komedieserie. Holdet bag serien har netop afsluttet optagelserne til fjerde sæson, skriver seriens forfatter, producer og hovedrolleindehaver, Lena Dunham, på sin Twitter-profil. - Så er sæson fire af Girls på HBO klaret - mit hjerte kan ikke rumme al den kærlighed, jeg har til castet og holdet bag, skriver hun."Girls" handler om fire veninder i tyverne, som alle bor i Brooklyn, New York. Her prøver de at finde sig til rette i livet som voksne med alle de problemer, der hører sig til, når man står på egne ben og blandt andet skal til at overleve uden sine forældres finansielle støtte. Første sæson af serien blev vist i 2012 og tog hurtigt verden med storm. I 2013 vandt serien en Golden Globe for bedste komedieserie og forfatteren, Lena Dunham, som selv spiller hovedrollen som Hannah Horvath, vandt samme år en Golden Globe for bedste kvindelige skuespiller i en serien. Fjerde sæson af "Girls" har premiere på HBO i vinteren 2015.Newspaq

Dagens topnyheder

Fans af den amerikanske tv-serie "Girls" kan snart glæde sig til at se endnu en sæson af den populære komedieserie.

Holdet bag serien har netop afsluttet optagelserne til fjerde sæson, skriver seriens forfatter, producer og hovedrolleindehaver, Lena Dunham, på sin Twitter-profil.

- Så er sæson fire af Girls på HBO klaret - mit hjerte kan ikke rumme al den kærlighed, jeg har til castet og holdet bag, skriver hun.

"Girls" handler om fire veninder i tyverne, som alle bor i Brooklyn, New York. Her prøver de at finde sig til rette i livet som voksne med alle de problemer, der hører sig til, når man står på egne ben og blandt andet skal til at overleve uden sine forældres finansielle støtte.

Første sæson af serien blev vist i 2012 og tog hurtigt verden med storm.

I 2013 vandt serien en Golden Globe for bedste komedieserie og forfatteren, Lena Dunham, som selv spiller hovedrollen som Hannah Horvath, vandt samme år en Golden Globe for bedste kvindelige skuespiller i en serien.

Fjerde sæson af "Girls" har premiere på HBO i vinteren 2015.

Newspaq