Sundere, lykkeligere og mere kreative: Derfor skal du dyrke sex en gang om dagen

Sex kan med lidt god vilje sammenlignes med det danske sommervejr.

Folk er sjældent helt tilfredse med vejrgudernes fordeling af regn og sol.

På en tør og varm sommer er det landmændene, der brokker sig over manglende nedbør, mens bryggerierne er utilfredse, hvis sommertørsten skylles væk af regn.

Mængden af sex varierer ofte. og til gode veninder og venner kan man lufte de seksuelle frustrationer, når sidste knald var tilbage til dengang, hvor Peter Ingemann stadig var vært på 'Hammerslag'.

Sådan noget er en skam, da sex hver eneste dag er godt for helbredet og kreativiteten. Det skriver Elite Daily.

Og så gør de faste 'træningstimer' for lagengymnastikken folk lykkelige. Sådan konkluderer flere sex-forskere. Halleluja!

Læs også: Overraskende sex-forskning: Den her mandekrop vil kvinder allerhelst i seng med

På University of Texas har man fundet frem til, at regelmæssig sex fører til et bedre selvværd – folk får det simpelthen bedre med deres kroppe.

Sundhedshjemmesiden WebMD har tidligere skrevet om, at masser af knald er noget, der får immunsystemet til at fungere superfint.

Og man kan samtidig se frem til et lavere blodtryk, lavere risiko for hjertefald og et fald i stress- og angstniveauet, hvis man bare giver los og boller løs.

Samtidig kan masser af sex forhindre folk i at udvikle flere kræftformer, lyder det fra Everyday Health -de skriver, at den positive indvirkning indtræffer, hvis der er orgasme forbundet med aktiviteterne under dynen. 

På University of Newcastle i England har forskere desuden fundet en sammenhæng mellem sex og kreativitet, så det er altså bare af med bukserne, kære læser.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip