Sunderland-fight sikrer point mod Southampton

18/01/2014

Sunderland var nede med 0-2 på hjemmebane mod Southampton, men værterne formåede at svare igen og fik tilkæmpet sig det ene point, da kampen sluttede 2-2.

Trods det ene point ligger Sunderland stadigvæk under stregen på en dårligere målscore end West Ham.

Fra begyndelsen af kampen stod der Southampton på det hele, og der var ikke spillet mere end fire minutter, før den engelske landsholdsspiller Jay Rodriguez flugtede gæsterne på 1-0.

Southampton fortsatte med at spille hjemmeholdet ud af banen, og målet til 2-0 kom efter en halv time, da kroaten Dejan Lovren sparkede bolden i mål efter et hjørnespark.

Hjemmeholdet svarede stik imod spil og chancer igen allerede minuttet efter, da Liverpool-lejesvenden Fabio Borini sparkede modsat sin egen løberetning og snød Artur Boruc i Southampton-målet.

Stillingen ved pausen var 2-1 til udeholdet, men Sunderland viste fra anden halvlegs begyndelse langt mere vilje til at lave om på det resultat, end holdet havde gjort i hele første halvleg.

Efter 64 minutter troede Fabio Borini, at han var blevet dobbelt målscorer for Sunderland, men hans scoring blev underkendt for offside.

Udligningen kom i stedet seks minutter senere, da Adam Johnson sparkede bolden i målhjørnet. Dermed byggede englænderen videre på sin gode form, der i sidste weekend sikrede ham et hattrick.

Trods chancer i begge ender blev der ikke scoret yderligere på Stadium of Light.

Southampton står noteret for 31 point efter 22 kampe, hvilket rækker til en niendeplads i Premier League-tabellen.