Sunderland udskyder Aston Villa-nedrykning

16/04/2016

Aston Villa og Jores Okore er faretruende tæt på at rykke ud af Premier League, men lørdag blev den næsten uundgåelige nedrykning udskudt for en stund.

Med hjælp fra Sunderlands 3-0-sejr ude over Norwich har Aston Villa stadig en matematisk, men yderst teoretisk chance for at redde sig endnu en sæson i Englands bedste række.

Aston Villa skal senere lørdag eftermiddag møde Manchester United på Old Trafford, og kun en udesejr kan redde Birmingham-mandskabet endnu en uges spænding.

Norwich har med nederlaget fortsat 31 point lige over nedrykningsstregen, mens Aston Villa ligger håbløst sidst med blot 16 point og en dårligere målscore. Aston Villa mangler at spille fem kampe.

Mere håb er der for Sunderland, som med sejren nu puster Norwich alvorligt i nakken. Sunderland er oppe på 30 point lige under nedrykningsstregen og har tilmed spillet en kamp færre end Norwich.

Det var defensive dumheder hos Norwich, som førte til Sunderlands to første mål i kampen.

Fem minutter før pausen begik Norwich-backen Andre Wisdom et klodset straffespark med knopperne forrest på Sunderland-angriberen Fabio Borini, som selv scorede sikkert til 1-0 fra pletten.

I begyndelsen af anden halvleg mistede Norwich-spilleren Sebastien Bassong bolden på midten af banen, og så gik det stærkt ned mod hjemmeholdets mål.

Få sekunder efter boldtabet nåede angriberen Jermain Defoe akkurat at sætte foden på et indlæg fra Borini, og så var føringen fordoblet.

Imellem de to Sunderland-scoringer skød den indskiftede Norwich-spiller Nathan Redmond på stolpen.

Hjemmeholdet havde også flere andre muligheder for at få scoret, men skarpheden manglede hver gang.

Sunderland fik i slutfasen en del store kontramuligheder, men hverken Defoe eller Borini havde flere mål i støvlerne.

Det havde til gengæld indskiftede Duncan Watmore, som stod for Sunderlands 3-0-scoring i overtiden.