Sundhedsordfører fik kritik for at spise slik: Nu hylder danskerne hendes geniale reaktion

Den konservative sundhedsordfører, Mette Abildgaard, bliver nu hyldet for sine geniale reaktion, efter hun blev ringet op af en vred mand. 

Hun lagde forleden et billede op på Facebook med en pose slik, som hun skrev, hun spiste til aftensmad, og det førte til flere overraskende telefonopkald. 

Det startede med en mand, der var sur over, hun havde spist bland-selv slik. 

- Forleden delte jeg dette billede, og fortalte hvordan jeg havde fået bland-selv-slik til aftensmad. Det fik i dag en mand til at ringe mig op, og RÅBE i telefonen:

- Hvad fanden bilder du dig ind som sundhedsordfører, at spise slik til aftensmad, lød det fra den vrede mand. 

- jeg gav manden besked på, at det skulle han slet ikke blande sig i. Han truede med at gå til medierne, EB eller BT, jeg ønskede ham 'god fornøjelse, skriver Mette Abildgaard på Facebook. 

Og det lykeddes manden at overtale Ekstra Bladet til at kontakte politikeren, hvilket fik hende til at fortælle om baggrunden for slikspiseriet. 

- Sagen var den, at jeg havde brugt hele dagen på Marienborg med statsministeren, og da jeg kom hjem om aftenen, var kræfterne ikke store. Jeg kiggede ind for at købe thai-mad med hjem, men der var en halv times ventetid. Det orkede jeg ikke, så blandede jeg en slikpose, og det blev min aftensmad. Eller det vil sige, jeg spiste faktisk ikke så meget, før jeg faldte i søvn.

- Journalisten ville så vide, hvad jeg gjorde med resten: 'Jo, det spiste jeg da naturligvis til morgenmad' = Skandalen komplet :), skriver politikeren, der får stor opbakning fra brugere på Facebook, der mener folk skal slappe af med at kritisere hende for sådan noget. 

Og oplevelsen får hende til at true med at blive endnu mere 'rasmus-modsat' som sundhedsordfører. 

- Og i knap 400 mennesker som likede, at jeg spiste slik til aftensmad - SKAM JER! Og ved I hvad, i protest overvejer jeg at gøre det igen i aften... Og måske jeg også starter med at ryge?

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

BREAKING NEWS:Forleden delte jeg dette billede og fortalte, hvordan jeg havde fået bland-selv-slik til aftensmad. Det...

Opslået af Mette Abildgaard på 29. februar 2016

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip