Sundhedsplejerske, jordemor, sexolog og diætist i Holstebro Badeland

Mange gravide og nye forældre er usikre på en række spørgsmål. Nu kan de hente svar et helt nyt sted.

Holstebro Badeland har netop ansat sundhedsplejerske Trine Flørnæss. Hun vil tre gange om ugen rådgive i forbindelse med svangerskab, fødsel og motion. Blandt andet har hun hver gang sin vægt med, så hun kan tjekke, om børnene vokser, som de skal.

Holstebro Badeland har i række år haft svømmehold for gravide og babyer. Det er en stor succes med tusinder af solgte billetter. Men de erfarne instruktører støder somme tider på spørgsmål, som de har svært ved at svare på.

Og i den forbindelse opstod ideen om at tilknytte Trine Flørnæss. Hun er omgående startet på at udvide tilbuddet. Cirka én gang om måneden vil der også komme en ekspert udefra. Den første var jordemor Tine Just fra Holstebro, der svarede på spørgsmål.

Næste gang kan det blive en diætist, der fortæller om kost under graviditet og ernæring til børn. Trine Flørnæss tænker også på en sexolog, som kan give gode ideer til, hvordan forældre undgår, at parforholdet går i stå efter en graviditet.

Trine Flørnæss er en af de første privatpraktiserende sundhedsplejersker i Midt- og Vestjylland. Hun driver firmaet Baby Solutions i Holstebro og rådgiver forældre. Nu også i Holstebro Badeland.

- Mig bekendt er det første gang, at en svømmehal tilknytter en sundhedsplejerske, siger Trine Flørnæss. Mange får svært ved at dyrke motion før og efter en fødsel. Træning i motionscentre kan være for hårdt for kroppen, mens svømning er sundt for alle, fordi man kun har modstanden fra vandet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip