Super Bowl-mestre mister to quarterbacks på to dage

Den sportslige ledelse hos NFL-holdet Denver Broncos, som vandt Super Bowl i februar, skal på jagt efter nye quarterbacks.

Mandag dansk tid meddelte legenden Peyton Manning, at han indstiller karrieren, og sent onsdag mistede klubben også afløseren Brock Osweiler.

Osweiler har afvist en ny kontrakt fra Denver, hvor han ellers havde udsigt til at kunne blive startende quarterback, for at skifte til Houston Texans.

Dermed er 24-årige Trevor Siemian eneste tilbageværende quarterback i truppen, og Siemian, der blev valgt i sidste runde af 2015-draften er næppe en kommende startende quarterback i Denver.

Osweiler tjente sidste sæson 4,5 millioner kroner i Denver, og med den nye kontrakt, han blev tilbudt, mener flere amerikanske medier at vide, at han ville stige til 109 millioner kroner i årsløn.

Den kontrakt afviste Osweiler dog, da Houston kunne tilbyde ham en fireårig aftale med en årsløn på angiveligt 122 millioner kroner.

- Vi har holdt fast i vores filosofi med at bygge et hold af spillere, som ønsker at spille for Denver Broncos, og som har lyst til at være her, siger John Elway, vicepræsident i Denver Broncos, ifølge AFP.

Dermed skal Denver enten hente en startende quarterback og en backup fra et andet hold eller drafte en ny leder til angrebet i årets NFL-draft i slutningen af april.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip