Super-Brian og Mogens Palle vil genrejse dansk boksning

To af de største personligheder i dansk boksning gennem tiderne vil igen gøre en forskel i den danske bokseverden.

Den nu pensionerede sværvægtsbokser Brian Nielsen og mangeårige promotor Mogens Palle vil indlede et promotor-parløb, afslører de i en pressemeddelelse.

Begge har i denne uge indløst promotor-licenser i Dansk Professionel Bokse-Forbund og er klar til et fælles talent- og stævnesamarbejde.

- Brian og jeg sad for nylig og spiste et stykke mad sammen, og vores snak faldt uvilkårligt på dansk professionel boksnings aktuelle triste forfald, som det smerter os begge dybt indeni at være vidner til.

- Jeg sagde derfor til Brian: "Hvis du kan afse tiden og mobilisere kræfterne, så er jeg parat til at bidrage med visionerne samt de konkrete idéer til, hvordan vi kan bygge vores hjertebarn op igen fra bunden."

- Vi vil kort fortalt nu gå i gang med at udvikle, skabe interesse for og føre en ny generation af unge, spændende danske boksetalenter frem i rampelyset som Tomorrow´s Champions, siger Mogens Palle.

Brian Nielsen, der har base i Sydspanien fortæller, at det nye makkerpar vil gå ydmygt til opgaven.

- Det bliver en tung, men ikke nogen helt uoverkommelig sten at løfte - vi må hurtigst mulig se at få bragt dansk professionel boksning tilbage på rette spor, siger Brian Nielsen.

Efter blandt andet hans karrierestop har dansk boksning haft svært ved at skabe internationale navne af høj kaliber.

Nielsen og Palle, hvis samarbejde går under navnet Danish Fight Night. com, vil i løbet af kort tid uddybe tankerne om projektet.

/ritzau/

Dagens Gossip