Superhelte opmuntrer alvorligt syge unger

Skrevet af admin

09/03/2015
I februar besøgte Chris Pratt et børnehospital, fordi han havde tabt et væddemål til sin gode ven Chris Evans.Og lørdag gentog "Guardians of the Galaxy"-skuespilleren helt frivilligt succesen, denne gang sammen med Evans, der spiller titelrollen i filmene om superhelten Captain America.Makkerparret klædte sig ud som de superhelte, de er blevet kendt for at spille, og tog hen til et børnehospital i Seattle, hvor de gav børnene noget andet end sygdom at tænke på.- Sammen med Captain America havde jeg lørdag den udsøgte fornøjelse at besøge børnehospitalet i Seattle, skriver Pratt således på sin Facebook-profil.Og det var ikke kun den 35-årige Pratt, som nød at besøge de syge børn på hospitalet. For Evans var besøget nemlig en inspirerende øjenåbner for, hvor stærke de syge børn egentlig er.- Børnene er de sande superhelte! Jeg føler mig inspireret, velsignet og rørt. Tak. Af hele hjertet tak, skriver den 33-årige superhelt på sin Twitter-profil.Se billeder af de to superheltes besøg på børnehospitalet på Seattle Children's Hospitals Facebook-side lige her: https://www.facebook.com/seattlechildrens/posts/10152695727277061Newspaq

Dagens topnyheder

I februar besøgte Chris Pratt et børnehospital, fordi han havde tabt et væddemål til sin gode ven Chris Evans.

Og lørdag gentog "Guardians of the Galaxy"-skuespilleren helt frivilligt succesen, denne gang sammen med Evans, der spiller titelrollen i filmene om superhelten Captain America.

Makkerparret klædte sig ud som de superhelte, de er blevet kendt for at spille, og tog hen til et børnehospital i Seattle, hvor de gav børnene noget andet end sygdom at tænke på.

- Sammen med Captain America havde jeg lørdag den udsøgte fornøjelse at besøge børnehospitalet i Seattle, skriver Pratt således på sin Facebook-profil.

Og det var ikke kun den 35-årige Pratt, som nød at besøge de syge børn på hospitalet. For Evans var besøget nemlig en inspirerende øjenåbner for, hvor stærke de syge børn egentlig er.

- Børnene er de sande superhelte! Jeg føler mig inspireret, velsignet og rørt. Tak. Af hele hjertet tak, skriver den 33-årige superhelt på sin Twitter-profil.

Se billeder af de to superheltes besøg på børnehospitalet på Seattle Children's Hospitals Facebook-side lige her: https://www.facebook.com/seattlechildrens/posts/10152695727277061

Newspaq