Superliga-oprykkerne Viborg tog point fra Randers

Viborgs cheftræner, Ove Christensen, gjorde det allerede før lørdagens premiere i Superligaen, at hans mandskab skulle op imod en af de helt store sværvægtere.

Træneren forklarede, at Viborg havde en bonus-kamp i vente, fordi Randers er blandt Superligaens favoritter til at løbe med guldet, så der var nok ikke så meget at hente for hans klub, der for 14. gang gjorde entré i den bedste række.

Sådan gik det bare ikke, da Viborg og Randers spillede 2-2 efter et brag af en anden halvleg.

Første mål fra kronjyderne foran det flotte antal tilskuere på 4471 kom efter 26 minutters spil, da venstrebacken Adama Tamboura fortsatte, hvor han slap sidste sæson, og tog et flot løb op af sin kant.

Med et godt indlæg sørgede backen fra Mali for at assistere sidste sæsons topscorer i Randers, Ronnie Schwartz, som scorede 14 mål i den forgangne sæson.

Angriberen tog denne gang et skridt væk fra de to midterforsvarere i Viborg og pandede flot bolden i mål.

Viborg spillede en mindre god første halvleg, men efter pausen kom holdet frem til flere store tilbud og satte den nye Randers-målmand, Mikkel Andersen, på hårdt arbejde.

Med et kvarter tilbage af kampen lykkedes det da også at udligne.

Et indlæg fra Simon Nagel endte i hovedet på Randers-backen Johnny Thomsen, som i stedet for at heade bolden væk lagde den for fødderne af Aleksandar Stankov, som med en blød bold trillede den uden om Viborgs nye keeper, Michal Peskovic.

Glæden varede dog kort i denne omgang for Viborg. 

Kort efter tog Ronnie Schwartz igen sagen i egen hånd og bankede bolden i hjørnet af Viborgs mål, så stillingen var 2-2. Det var cirka 30 meter udefra, at Schwartz forsøgte sig fra, og allerede nu må det kandidere til efterårets mål.

Næsten et lige så flot mål scorede Viborgs Ousmane Sarr inden dommerens sidste fløjt.

Lidt længere udefra skød indskifteren på mål, og bolden gik i nettet bag Mikkel Andersen til slutresultatet 2-2. Denne gang var Mikkel Andersen lidt mere skyldig end sin kollega i Viborg-målet.

Randers er dog kommet bedre fra land end sidste sæson, hvor det blev til 1-6 i Haderslev, mens Viborg nok er glade for det ene point - mod guldfavoritterne fra Randers.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip