Superliga-oprykning giver ingen revolution i Lyngby

Det er næsten kun i teorien, at Lyngby Boldklub kan kikse oprykningen til Alka Superligaen. Søndag eftermiddag kan den teoretiske usikkerhed blive vekslet til en oprykningsbillet fire kampe før tid, hvis klubben slår Helsingør på Lyngby Stadion.

Det giver en vis arbejdsro at rykke tidligt op, men klubben skal ikke bruge tiden på at forberede en revolution i spillertruppen. Det siger Lyngbys administrerende direktør, Dennis Poulsen.

- Vi tror ikke på, at vi har fået den sidste dråbe ud af de spillere, vi har tilknyttet, så jeg ser ingen grund til at varsle kæmpe store ændringer. Vi vil hellere bygge på og vise, hvad vi kan i Superligaen, før vi laver større ændringer.

- Det har glædet mig at se en trup sulten efter at indfri et mål, som vi har haft i mange år. Vi har arbejdet tæt sammen i trup og stab og har ramt et højt niveau med mange af de spillere, som også var her sidste år.

- Jeg har en forventning om, at det kræver de samme dyder for at etablere sig i Superligaen, siger direktøren.

David Nielsens trup vil dog få enkelte forstærkninger, hvis klubben rykker op.

- Det nuværende hold har ført 1. division det seneste år, og der er stor kvalitet, men derfor skal vi stadigvæk kigge på at få tilføjet den rigtige spiller til den rigtige pris. Det er nok nødvendigt for at klare sig i Superligaen, siger Dennis Poulsen.

Ligeledes er en eventuel oprykning også vigtig for klubbens yngre spillere, der står på spring til førsteholdet, påpeger direktøren.

- Vi er en talentudviklingsklub, og vores talenter skal have den korteste vej til førsteholdet, men også den korteste vej til at blive eksponeret på den største fodboldmæssige platform herhjemme. Derfor er det vigtigt for hele klubben at spille på øverste niveau, siger han.

Også AC Horsens kan søndag sikre sig oprykning til Superligaen, selv om holdet er tre point efter Lyngby.

Det skyldes, at Horsens har tre point til gode på skrivebordet, som først bliver tilskrevet 16. maj, hvor kampen mod konkursramte FC Vestsjælland skulle være spillet.

Med en hjemmesejr over Skive søndag bringer Horsens sig ti point foran Vejle med fire kampe igen - men den ene af de kampe bliver altså ikke spillet, men udløser blot yderligere tre point til "den gule fare".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip