Superligaen starter i februar i 2014

Skrevet af admin

20/03/2013
Her begynder forårsturneringen 2014 nemlig allerede i weekenden 22-23. februar, fortæller Peter Ebbesen fra DBU Turnering. Og han afslører, at det er klubberne selv, der har ønsket den tidligere sæsonstart.- Det bunder i, at klubberne vil starte tidligere for at rykke sommerstarten en uge. Blandt andet i forhold til tilskuere. Jeg kan dog godt forstå, hvorfor man kan tro, at DBU topstyrer beslutningen, når man ser på træneres kommentarer og bliver forvirret, siger Peter Ebbesen til sporten.tv2.dkBåde Jess Thorup fra Esbjerg og AaBs Kent Nielsen har kritiseret den nuværende sæsonstart, men der er andre kræfter, der bifalder de tidlige kampe.- Deres holdninger er ikke afstemt med klubbernes bagland, for det er klubberne, der ønsker en tidlig start. Jeg er ked af indtrykket, der signalerer, at det er vores skyld, siger Peter Ebbesen.

Dagens topnyheder

Her begynder forårsturneringen 2014 nemlig allerede i weekenden 22-23. februar, fortæller Peter Ebbesen fra DBU Turnering. Og han afslører, at det er klubberne selv, der har ønsket den tidligere sæsonstart.

- Det bunder i, at klubberne vil starte tidligere for at rykke sommerstarten en uge. Blandt andet i forhold til tilskuere. Jeg kan dog godt forstå, hvorfor man kan tro, at DBU topstyrer beslutningen, når man ser på træneres kommentarer og bliver forvirret, siger Peter Ebbesen til sporten.tv2.dk

Både Jess Thorup fra Esbjerg og AaBs Kent Nielsen har kritiseret den nuværende sæsonstart, men der er andre kræfter, der bifalder de tidlige kampe.

- Deres holdninger er ikke afstemt med klubbernes bagland, for det er klubberne, der ønsker en tidlig start. Jeg er ked af indtrykket, der signalerer, at det er vores skyld, siger Peter Ebbesen.