Superligaens tophold har stadig alt til salg

Sidste sæsons topscorer Mads Albæk og Kristian Ipsa er allerede væk, mens en række øvrige profiler står på spring.

Det ærgrer Glen Riddersholm, fordi hans projekt endelig har mulighed for at kulminere. Lige nu indtager klubben Superligaens førsteplads efter to kampe spillet med sejre i begge til følge, men han accepterer præmissen i den økonomisk trængte klub.

- Jeg har signaleret til dem i klubben over mig, at hvis vi kunne fastholde denne trup – inklusive Albæk og Ipsa med måske én-to forstærkninger, stod vi på nippet til at kunne høste frugterne af et langsigtet stykke arbejde, siger FC Midtjylland-træneren.

- Vi tænker alle sammen det samme, men det er en klub, der skal bestå, og betingelserne er ikke nye for mig. Lige nu og her har man meldt ud, at økonomien er det mest væsentlige for os som klub, og hvis nogle spillere ryger, er det mit job at gøre de næste klar, siger Glen Ridderholm.

Jesper Juelsgård har længe været meldt på vej til fransk fodbold. Petter Andersson sættes i forbindelse med FC København, og Danny Olsen er tabt for midtjyderne til nytår, hvor han skifter til AGF. Samtidig kædes nigerianerne Izunna og Igboun sammen med udenlandske klubskifter.

Midt i al uvisheden har FC Midtjylland fået en flyvende start på Superligaen, hvilket gør Glen Riddersholm stolt.

 - Det, der glæder mig allermest, er, at selv med mange uafklarede ting og spillere, der rygtes væk, har alle formået at abstrahere fra det og præstere rigtig godt. Det viser, at spillerne er glade for at være i FC Midtjylland. Spillerne kan lide den måde, vi spiller på, og vi har et fælles mål og strategi, siger Riddersholm.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip