Superligaens topscorer bliver i Århus

AGF har sikret sig en aftale med Aron Jóhannsson, så islændingen fortsætter i den aarhusianske superligaklub indtil sommeren 2015.

Der har svirret rygter om kontrakter med større klubber i udlandet, men den 21-årige angriber er rigtig godt tilfreds med sin nye kontrakt.

- Jeg har ikke været i tvivl om, at det bedste for mig ville være at fortsætte i AGF. Det er den løsning, jeg hele tiden har ønsket, og jeg er virkelig glad for, at vi er blevet enige, siger Aron Jóhannsson i en pressemeddelelse.

Aron Jóhannsson har scoret 11 mål i 11 kampe og fører topscorerlisten i Superligaen med et enkelt mål foran Andreas Cornelius fra FC København.

Sportschef i AGF, Brian Steen Nielsen, jubler over, at kontrakten er faldet på plads.

- Jeg er ovenud lykkelig over, at det hele er faldet på plads. Aron har haft fantastisk succes på det seneste med sine mange mål og nu en udtagelse til A-landsholdet.

- Derfor er det helt naturligt, at vi gerne ville forlænge, og jeg er glad for, at Aron gerne vil fortsætte med at bidrage til holdet og fortsætte sin udvikling i AGF, siger Brian Steen Nielsen.

Den islandske angriber har spillet 63 kampe for AGF, som han skiftede til fra Fjölnir i 2010. Han har scoret 22 mål for superligaklubben.

 

Dagens Gossip