Superligaoprykker ærgrer sig over målmandstab

Mens både målmand Martin Hansen og FC Nordsjælland glæder sig over parternes nye 'ægteskab', er der ærgrelse hos den 'forsmåede' oprykker Viborg FF, hvor Martin Hansen har været med til at sikre avancement til Superligaen.

- Martin Hansen har været her i halvandet år, og generelt har han henover hele perioden gjort fine fremskridt. Det har han gjort fysisk, teknisk og taktisk, og han har også været en mentalt stærk målmand. Vi må sige, at han især i det sidste halve år, har været en sikker sidste skanse for os. Han har været en markant spiller i vores trup. Han har ikke været bange for at tage ansvar, og han har også udadtil været en fin person for VFF, hvilket også har gjort ham til en meget populær mand blandt vores fans. Personligt er jeg ærgerlig over, at han ikke fortsætter hos os, men på den anden side ønsker jeg ham held og lykke i sit nye job, siger klubbens træner Ove Christensen.

Også direktør Morten Jensen er ked af, at oprykkerne mister deres målmand.

- Vi er naturligvis kede af at sige farvel for denne gang, men vi må også acceptere, at der er kommet en større mulighed både sportsligt og socialt. Vi ønsker Martin al mulig held og lykke i fremtiden, siger Viborg-direktør Morten Jensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip