Superligaoprykker vil i bedre form end konkurrenterne

Mens de fleste superligaklubber først i næste uge begynder træningen frem mod den kommende sæson, har oprykkeren AC Horsens været i gang siden tirsdag.

Også Brøndby og FC Midtjylland har trænet siden tirsdag. De to hold skal allerede spille Europa League 30. juni, mens Horsens først spiller i Superligaen om en måned.

Forklaringen på den tidligere Horsens-opstart er ret simpel ifølge cheftræner Bo Henriksen.

- Vi vil være i bedre form end de andre. Rent taktisk er vi rigtig velfunderede, og ved hvad vi vil, men fysisk skal vi være bedre end de andre. Vi skal kunne løbe mere end de andre, og vi skal være i bedre forfatning end de andre.

- Det er en nødvendighed for at vinde de kampe, som vi gerne vil vinde. Hvis vi gerne vil spille på en måde, hvor alle folk fysisk skal være i god stand, jamen så skal vi træne hårdt, som vi gør nu.

- Vi har ikke behov for mere ferie, det har vi nok af i vinterpausen, siger Bo Henriksen, hvis spillere rundede 1. division af 28. maj.

Oprykkeren har hentet offensiv forstærkning i form af den tidligere AGF-spiller Kim Aabech. Bo Henriksen håber på at tilføje yderligere to spillere til sin trup, inden transfervinduet lukker.

- Vi har fået Kim Aabech, og så vil vi gerne have to mere ind, som, vi forventer, kan gå ind i startopstillingen.

- Den ene skal være midterforsvarer, selv om han også gerne må kunne dække andre pladser. Den anden skal være offensiv. Det er ikke så vigtigt, om han er angriber eller hængende angriber, bare han er offensiv, siger Bo Henriksen.

Det er tre år siden, at Horsens sidst spillede i Superligaen. Holdets første ligakamp i sæsonen er ude mod AaB 17. juli.

/ritzau/

Dagens Gossip