Superman knuser konkurrenterne

Trods lunkne anmeldelser solgte Zack Snyders bud på den kappeklædte helt i premiereweekenden billetter for godt 125 millioner dollars, cirka 703 millioner kroner, når indtægterne fra en række midnatsforestillinger torsdag medregnes.
Dermed overgår »Man of Steel« alle tidligere premierer i juni.

Den gamle rekord, der tilhørte »Toy Story 3«, blev sat i 2010 og lød på 110,3 millioner dollars, rundt regnet 620 millioner kroner.

Resultatet ligger over producentens forventninger og får Hollywood-analytikeren Paul Dergarabedian til at konstatere, at Snyder »har fundet den rette Superman-formel«, når det handler om kommerciel succes.

Tendensen er den samme verden rundt. I de fleste af de 24 lande, hvor »Man of Steel« nu er ude i biograferne, er anmeldernes begejstring til at overse, men Henry Cavills første film som Superman stryger alligevel også til tops på den globale biografhitliste med et weekendfacit på lige godt 402 millioner kruner uden for USA og Canada.

Andenpladsen i Nordamerika går til Seth Rogen-komedien »This Is the End«, der med et billetsalg på 20,5 millioner dollars, cirka 115 millioner kroner, har en afgrund op til Snyders Superhelt. På trediepladsen ligger krimithrilleren »Now You See Me« med en omsætning på lige præcis det halve.

Louis Leterriers film med Jesse Eisenberg, Woody Harrelson og Mark Ruffalo i hovedrollerne får dansk premiere den 18. juli.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip