Supermodel afslører: Jeg blev mobbet

Den verdenskendte brasilianske supermodel Gisele Bündchen er kendt for sit smukke ydre, der gennem hendes karriere også har medvirket til, at hendes ansigt har været at finde på over 600 forskellige magasinforsider.

Supermodellen er dog ikke altid blevet anerkendt for at have lange ben og en slank figur.

I et interview med det amerikanske medie The New York Times løfter den 35-årige model sløret for, at hun gennem sin barndom blev mobbet med, hvordan hun så ud.

- Før jeg startede som model, var jeg vant til at blive mobbet, fordi jeg var høj og tynd. Og så var jeg også hele tiden rød som en peberfrugt, efter at jeg havde spillet volleyball. Så jeg troede, at mobning bare var en del af livet, siger Gisele Bündchen til The New York Times.

Siden barndommen har Gisele Bündchen dog for alvor slået fast, at hendes udseende kan bruges til langt mere end blot at være genstand for andres mobning.

Ifølge det amerikanske erhvervsmagasin Forbes er Gisele Bündchen nemlig den model, der modtager den højeste betaling for sit arbejde, hvilket også gør hende til den 16. bedst betalte kvinde i hele underholdningsbranchen.

Derudover er hun ligeledes optaget i rekordbogen "Guinness Book of World Records", hvor hun rangerer som verdens rigeste supermodel.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip