Supermodel får stærke reaktioner på denne selfie

34-årige Alessandra Ambrosio er en af de mest eftertragtede modeller i verden. Hun er model for Victoria's Secret og har også været reklamesøjle for Gucci, Calvin Klein og Ralph Lauren.

Den brasilianske skønhed er blevet et kendt ansigt efter mange år i modebranchen, og det er derfor ingen overraskelse, at hun har tusindvis af følgere på sociale medier - 4,9 millioner alene på Instagram for at være helt præcis.

Men da Alessandra Ambrosio tidligere på ugen lagde en selfie op, blev hun ikke kun mødt af de sædvanlige likes og komplimenter, skriver Daily Mail

Flere brugere har bemærket, at man i spejlet i baggrunden kan se, at hun holder en lampe i den samme hånd som mobiltelefonen.

Læs også: Laura har 10.000 følgere på Instagram: Unge kan godt kende forskel på virkelighed og selviscenesættelse

En lampe, som giver den bedste belysning og får hendes ansigt til at se særlig godt ud. Resultatet er det perfekte billede som grænser til at være manipuleret.

- Hun går rundt med lys til sine selfies!!! Ikke overraskende, skriver en bruger på Instagram.

- Griner over, hvor hårdt hun prøver på at få god belysning, skriver en anden.

- Hun kan bruge så mange lamper, hun vil, men problemet er, at hun skriver #nofilter, når hun ikke har taget et naturligt billede, mener en bruger.

Superstjerner som Beyoncé og Kim Kardashian er tidligere blevet kritiseret for at manipulere med deres billeder. Kan du se problemet her?

 

My lab for today #Berlin #europeantour #newdo #nofilter #collaborations #lovemyglamz @cgonzalezbeauty @frankiefoye

Et billede slået op af @alessandraambrosio den

25. Nov 2015 kl. 9:16 PST

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip