Supermodel taler ud om lesbisk kæreste

Skrevet af admin

20/06/2015

Dagens topnyheder

Depression, læringsvanskeligheder og seksuel forvirring. Det er nogle af de ting, som den 22-årige supermodel Cara Delevingne har kæmpet med i mange år inden modelkarrieren.

I et interview med månedens udgave af det amerikanske modemagasin Vogue taler den verdenskendte model ud om sin forvirring omkring sin seksualitet.

Delevingne har nemlig kæmpet med idéen om, at én særlig mand kunne slå benene væk under hende. Men i en ung alder viste det sig, at det ikke var mændenes skyld, at det ikke skete.

- Det tog mig lang tid at acceptere idéen om, at jeg også var interesseret i kvinder. Men da jeg blev forelsket i en kvinde som 20-årig, var jeg nødt til at erkende det, fortalte den populære model til Vogue.

Cara Delevingne fortæller til magasinet, at hun er forelsket og danner par med den ti år ældre musiker Annie Clark, der går under kunstnernavnet St. Vincent.

- Jeg er forelsket i min kæreste, og det gør mig glad, fortæller Delevingne og fortsætter: 

- Og at disse ord kommer fra min mund, er faktisk et mirakel, siger den filmaktuelle supermodel.

Cara Delevingne har kæmpet med panikanfald og depressioner som teenager, men hun holder fast i, at det er kvinder, der har inspireret hende til at blive, som hun er.

- Jeg bliver inspireret af kvinder, men jeg er også kun blevet såret af kvinder. Min mor var den første, fortæller Delevingne om sin mor, Pandora Delevingne, som har kæmpet med heroinmisbrug og nu taler ud i ny bog.

Supermodellen Cara Delevingne er aktuel i filmen "Paper Towns", hvor hun har sin filmdebut. Filmen har premiere den 23. juni, hvor den kan ses i danske biografer.

/ritzau/FOKUS