Superstjerne ringløs efter to ugers ægteskab

Skrevet af admin

17/09/2014
Det var ikke længe, at tv-vært og skuespiller Jenny McCarthy kunne prale med sin vielsesring.Efter kun to ugers ægteskab med "New Kids on the Block"-sangeren Donnie Wahlberg er ringen nemlig forsvundet.Ifølge den blonde stjerne blev ringen væk under et intimt øjeblik mellem mand og kone på et hotelværelse. Hun fortæller til Abc News, hvordan hun tog sin ring af og lagde den på en serveringsbakke fra roomservice. Men da hun senere forlod hotellet sammen med sin mand, blev ringen tilbage på værelset.- Jeg håber, nogen finder den. Måske så de den slet ikke, måske faldt den ind under en tallerken og blev smidt ud ved et uheld, siger hun til Abc News.Men selvom Jenny McCarthy er ked af at have mistet sin ring, er hun langt fra ked af den måde, det forgik på.- Jeg savner min ring. Men Donny og jeg griner begge af det og minder hinanden om, at vi i det mindste mistede den af den bedst mulige grund, siger hun.Jenny McCarthy, som blandt andet er kendt som vært for MTV-programmet "Singled Out" har været gift to gange før. Første ægteskab var med hendes manager Ray Manzella Newspaq

Dagens topnyheder

Det var ikke længe, at tv-vært og skuespiller Jenny McCarthy kunne prale med sin vielsesring.

Efter kun to ugers ægteskab med "New Kids on the Block"-sangeren Donnie Wahlberg er ringen nemlig forsvundet.

Ifølge den blonde stjerne blev ringen væk under et intimt øjeblik mellem mand og kone på et hotelværelse.

Hun fortæller til Abc News, hvordan hun tog sin ring af og lagde den på en serveringsbakke fra roomservice. Men da hun senere forlod hotellet sammen med sin mand, blev ringen tilbage på værelset.

- Jeg håber, nogen finder den. Måske så de den slet ikke, måske faldt den ind under en tallerken og blev smidt ud ved et uheld, siger hun til Abc News.

Men selvom Jenny McCarthy er ked af at have mistet sin ring, er hun langt fra ked af den måde, det forgik på.

- Jeg savner min ring. Men Donny og jeg griner begge af det og minder hinanden om, at vi i det mindste mistede den af den bedst mulige grund, siger hun.

Jenny McCarthy, som blandt andet er kendt som vært for MTV-programmet "Singled Out" har været gift to gange før. Første ægteskab var med hendes manager Ray Manzella

Newspaq