Superstjerne skal synge for Super Bowl-fans

Tilskuerne til denne sæsons finale i amerikansk fodbold bliver som sædvanligt forkælet med underholdning i verdensklasse, når de to holds spillere trækker sig tilbage til omklædningsrummet for at hvile ud, inden anden halvdel af kampen sættes i gang.

Onsdag ventes det at blive officielt bekræftet, at Beyonce - en af musikverdenens største stjerner - er hyret til at synge i pausen. NFL-finalen sætter næsten USA i stå, og den er år efter år blandt de tv-udsendelser, der har flest seere.

Sangerinden har dog så godt som bekræftet, at hun har indledt nedtællingen til finalen. På hendes hjemmeside står der "Countdown to Touchdown" på et billede af den mørke skønhed, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den 31-årige Beyonce fødte for nylig sit første barn. Hun er gift med med rapperen Jay-Z, der ifølge Associated Press muligvis vil blive en af hendes gæster under showet.

Kelly Rowland og Michelle Williams dukker måske også og optræder sammen med Beyonce. Sker det, vil der være tale om en genforening af den berømte popgruppe Destiny's Child.

Beyonce bliver en af de yngste pausestjerner i finalen i næsten ti år. Ved finalen i år var det den 53-årige Madonna, der var topnavnet.

Både Super Bowl og musikerne nyder godt af underholdningen i pausen. I år overværede 114 millioner amerikanske seere pauseunderholdningen. Flere end der så selve kampen.

Finalen afvikles 3. februar 2013 i the Mercedes-Benz Drome i New Orleans.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip