Superstjerne skifter til Golden State Warriors

Sommerens helt store handel i amerikansk basketball blev en realitet mandag.

Her meddelte Kevin Durant således, at han forlader Oklahoma City Thunder og skifter til Golden State Warriors, der i den netop overståede sæson måtte se sig besejret i NBA-finaleserien.

Den 27-årige forward meddelte sit klubskifte via websiden Players Tribune, og han begrunder skiftet med en trang til fortsat at udvikle sig som basketballspiller.

- Min egen primære årsag i forhold til at træffe denne beslutning var, at det skulle være baseret på potentialet for at vokse som spiller. Det har altid styret mig i den rigtige retning.

- Men jeg er også på et tidspunkt i mit liv, hvor det er lige så vigtigt at finde en lejlighed, der gør, at jeg udvikler mig som menneske, og det sker ved at flytte væk fra min komfortzone og til en ny by, der tilbyder det største potentiale.

- Med det i baghovedet har jeg besluttet at skifte til Golden State Warriors, lyder det fra Kevin Durant til websiden ifølge Reuters.

Kevin Durant har syv gange været en del af NBA's All Star-hold, og han blev i 2014 kåret som den mest værdifulde spiller (MVP) i NBA.

Golden State Warriors slikker stadig sårene, efter at klubben i syvende og afgørende kamp i finaleserien i NBA på hjemmebane endte med at tabe til Cleveland Cavaliers i juni.

Økonomien i aftalen blev ikke offentliggjort med meddelelsen om klubskiftet, men ifølge Reuters er der tale om en toårig kontrakt til en værdi af omkring 362 millioner kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip