Sur bilist: Fik bøde ved skole og forsøgte at køre betjent ned

En politibetjent måtte i går springe for livet, da en sur bilist - en 36-årig mand fra Køge - blev sur over, at han fik en bøde på 1.500 kroner.

Bøden fik han, fordi han kørte ved Kirstinedalsskolen i Køge - et sted, hvor det kun er skolens personale samt varebiler og busser, der må køre mellem klokken 7.30 og 8.30.

Manden kørte alligevel ind og satte sine børn af. Politiet havde lygtekontrol, der primært var rettet mod cyklister. Ved 8-tiden læssede manden sine børn af og det så en af betjentene. Den 36-årige mand fik derfor en bøde på 1.500 kroner for ikke at respektere skiltningen, der er indført for at højne sikkerheden ved skolen om morgenen og hindre trafikkaos med bilkørsel.

Bøden gjorde manden sur og han kørte derfra med hvinende dæk. Han drejede bilen i retning mod en politimand, der måtte springe til side for at undgå at blive påkørt, før bilisten drejede retur til normal vej væk fra stedet.

Bilisten fortsatte med kørsel med hvinende dæk uden for skolens område.

Politiet skal nu efterfølgende tale med den 36-årige mand. Han sigtes for overtrædelse af straffeloven vedrørende forsøg på vold mod tjenestemand og på grund af adfærden ved kørslen væk fra stedet.

Dagens Gossip