Sur bilist giver Peter 'fingeren' - så finder han bilisten og giver ham en lærestreg

I fredags var Peter Karanfilis ude at køre bil.

Efterfølgende har han skrevet om oplevelsen på Facebook, og historien er blevet delt over 11.000 gange.

- I morges kom jeg kørende i min bil, da en herre kørte ind foran mig og gav mig fingeren! Det overraskede mig, fordi jeg ikke forstod, HVORFOR han gjorde det. Jeg tænker, at det var fordi, han ikke blinkede af, så det var uventet… han råbte også “røvhul” efter mig, forklarer han.

Peter Karanfilis så efterfølgende, at manden kørte af mod en forretning i kaffekæden Starbucks.

- Jeg tænkte, at her var min chance for at finde ham, men det kunne jeg ikke. Så jeg gik hen for at købe en kaffe til mig selv. Så kom han hen til køen ude fra toilettet. Jeg vendte mig rundt og sagde, at det var hans lykkedag. “Hvad kan jeg købe til dig? Jeg betaler!”. Han kiggede lamslået på mig. “Virkelig?” sagde han, fortæller Peter Karanfilis.

Efter han havde købt en kaffe til manden, fortalte han, at det var ham, som han havde rakt en fuck-finger efter tidligere.

- “Mand, jeg er så ked af det,” sagde han. “Jeg er bare super stresset”. Jeg sagde, at alt var fint. Vi snakkede lidt sammen og senere fandt vi ud af, at hans blinklys var i stykker. Så hvorfor deler jeg dette? Fordi vi har en tendens til at hylde folk for at få hævn eller når folk “får hvad de fortjener”. Mit spørgsmål er: Hvornår slutter det? Hvornår holder kampen og vreden op? Det er kun, når freden finder vej og tager over. Husk, at alle gennemgår måske noget, du ikke ved noget om. Det var det, slutter han opslaget.

Læs også: Værten følger drengen hen til klaveret - når han begynder at spille, stopper tiden

Det har fået 31.000 likes med på vejen.

Læs det nedenfor.

Why am I posting a selfie with a coffee cup and a peace sign? Well, I'd like to share something with you. This morning I...

Posted by Peter Karanfilis on Friday, March 18, 2016

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip