Sur kunde: Du får ingen drikkepenge - jeg bryder mig ikke om dit liv!

Det er Dayna Morales, der forleden kom ud for en usædvanlig oplevelse på spisestedet Galop Asian Bistro i Bridgewater i staten New Jersey i USA.

Da en familie fik regningen for maden, havde hun selvfølgelig set frem til lidt drikkepenge, som jo i USA er en del af tjenernes løn.

Men sådan gik det langt fra. Som du kan se på bon'en herunder artiklen.

Der var nemlig absolut INGEN drikkepenge - men i stedet følgende ord:

- Undskyld, men jeg kan ikke give dig drikkepenge, da jeg ikke er enig med din livsstil og den måde, som du lever dit liv på!

Og den besked gør Dayna Morales rasende.

- ALDRIG i en million år havde jeg troet det kunne ske. Ikke alene var det en familie med to børn, men da jeg præsenterede mig selv og fortalte dem at mit navn er Dayna, så moren op på mig og sagde: Åh, jeg troede du ville sige dit navn er Dan, Du har overrasket os!

- Jeg MEGET fornærmet og pisse sur, og har ondt, at hendes børn får sådan en opdragelse. Jeg har tjent i den amerikanske flåde for at holde sådanne uvidende mennesker frie. Undskyld dame , men jeg er ikke enig med din livsstil og den måde du opdrager dine børn på , men du vil ikke se mig smide det i dit ansigt, og give dig en lorte service. Hold din forbandede kæft og bed til, at vores spor aldrig krydses igen, skriver Dayna Morales vredt på sin Facebook-væg.

Hun har samtidig lagt den omtalte bon ud, så alle kan se den.

En masse mennesker har i øvrig på baggrund af historien betalt lidt drikkepenge til hende via PayPal, og det har foreløbig indbragt hende over 7.000 kroner.

Men hun er stadig sur på den familie.

Se den omtalte bon - og billeder af Dayna herunder.

Dagens Gossip