Susan K og Geggo i bitch-fight: 'Håber du bliver ramt af et tog'

Det slog gnister, da de to realitystjerner, Stephanie 'Geggo' Christiansen og Susan K., for nylig røg i totterne på hinanden på Facebook. En krig på ord, hvor også Linse Kessler blev indblandet.

22-årige 'Geggo' startede balladen med følgende statusopdatering på Facebook:

- Det MÅ være trist at være ved at være for brugt i reality til at kunne unde andre, at de deltager i et program. Men jeg kan godt se, at det at dyrke sex på TV og drikke sig hjernelam som knap 40-årig er langt smukkere end at forsøge at vinde en kæmpe millionpræmie.

LÆS OGSÅ: Amalie dropper bikinien efter pinlig løbebåndsulykke

38-årige Susan K. var ikke udpræget tilfreds med den udmelding og røg til tasterne. Hun blev netop kendt i Paradise Hotel, hvor hun viste bryster og havde sex på tv.

- Snakker du om din mor eller mig, skrev hun.

Men Brygge-tøsen 'Geggo' forsvarede sin mor, Linse Kessler.

SE BILLEDERNE: Medina smider tøjet backstage

- Min mor drikker ikke. Min mor har aldrig haft sex på tv. Det har du, så det er dig, jeg taler om. Lenina Christiansen (Linse Kessler, red.) kan nok godt huske den dag, du var på klubben og din opførsel. Hvad blander du hende ind i det for? Beskidte, slidte ubetydelige menneske, må du blive ramt af et tog - eller en meget stor glasflaske, skrev hun.

Og kampen fortsatte.

- Tror du bliver ramt af noget før mig med den opførsel. Karma kommer altid tilbage. God Jul. Havde håbet, du havde et hjerte men tog fejl! My bad. Held og lykke fremover, slidte selv, svarede Susan K.

Stephanie 'Geggo' sluttede af med en kæmpe-sviner:

- Det er dig, der slutter af med, at vi skal snakke i indbakken, og lige pludselig snakker du om min mor. Nu har du ikke kun pisset mig af men også hende. Så held og lykke til dig og god fucking jul. Ps. Selvom man godt kan se, at du er nogle-og-halvtreds år, så opfører du dig som en stakkels teenager. Good luck to you.

Statusopdateringen er blevet slettet, men forinden sikrede seoghor.dk sig en kopi.

Dagens Gossip