Sussi og Leo efter voldsom ulykke: Må aflyse koncerter

Leo Nielsen, den mandlige halvdel af den berømte duo Sussi og Leo, har brækket hoften, efter han faldt ned fra en stige. Det bekræfter Sussi Nielsen overfor Nordjyske.dk

Uheldet skete torsdag, og Leo blev straks indlagt på Aalborg Universitetshospital.

- Leo faldt ned fra en stige og landede direkte på hoften. Han er jo ikke en af de mest velpolstrede, så der var ikke noget til at tage fra. Det har så betydet, at han har skullet have skiftet både det øverste af knoglen i lårbenet og hofteskålen, forklarer Sussi, der dog håber, at parret hurtigt kan komme i gang med at optræde igen.

- Jeg håber og tror, at vi slipper med at aflyse på mandag i Pakhuset i Skagen. For når det nu skulle være, så er det lidt held i uheld, at det skulle ske lige nu, siger Sussi.

For bortset fra et arrangement til en ringriderfest i Sønderborg søndag og mandagens optræden i Pakhuset i Skagen, så har Sussi og Leo for en gangs skyld et ukarakteristisk hul i deres ellers travle turnekalender frem til torsdag 21. juli, hvor parret skal spille på Hjarnø.

- Jeg håber og tror på, at Leo er klar til at spille dernede. Han har før spillet med 40 i feber, og da han blev 50, forstuvede han en fod. Det døjede han med i seks år, men vi spillede da alligevel, lyder det fra en optimistisk Sussi.

Selvom både Sussi og Leo har rundet de 60 år, har det ikke forhindrer parret i at have et tæt pakket turneprogram.

Sussi forsikrer da også, at hun er klar til 'at svinge pisken' over sin mand i forbindelse med den forestående genoptræning.

- I går besøgte jeg ham på hospitalet, da var han noget dopet af smertestillende medicin. Men når først han er opereret, så er han normalt hurtigt healende, og jeg skal nok træne med ham, så snart han kommer hjem. Så mon ikke vi kan optræde på Hjarnø, der 21. juli, fastslår Sussi.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip