Suveræn DM-titel til Mik Stampe

Det blev til en overraskende suveræn sejr, da Mik Stampe fra Bowlingklubben Trekanten-KIF genvandt titlen som dansk mester i single for herrer. Første gang var i 2011.

I finalen vandt koldingenseren med hele 66 kegler over sin modstander, og på den baggrund er der grund til at se frem til hans deltagelse ved VM i Las Vegas i august med stor optimisme.

- Det er længe siden, jeg har spillet så godt, som i finalen – faktisk er det hele fem måneder siden. Men da det virkelig gjaldt, gik alt op i en højere enhed, lyder det fra en glad Mik Stampe.

Efter de indledende 16 serier var han placeret på 2. pladsen med 220 kegler i gennemsnit. I semifinalen gik det først ud over Martin Klitte Parker fra ST Viborg, og i finalen måtte Frederik Øhrgaard fra Sporvejene i København bøje nakken, da han kun scorede 211 kegler mod koldingenserens 277.

At Mik Stampe vandt det danske mesterskab så sikkert, som tilfældet blev, havde han ikke selv regnet med. Han indrømmer gerne, at finalesejren kommer en smule bag på ham, for han havde ikke tilskrevet sig selv de store chancer for at komme fra stævnet i Ålborg med en guldmedalje om halsen.

- Alt i denne sæson drejer sig om VM i Las Vegas. Her håber jeg på at kunne opnå et godt resultat, og hele min træning er derfor langt an på, at jeg skal toppe i august. For at det kan ske, tager jeg antagelig til nogle internationale stævner i Tyskland og Italien, fortæller Mik Stampe.

Dagens Gossip