Svækket United-mandskab jagter oprejsning i FA Cuppen

Det har langt fra set imponerende ud i Manchester United det seneste stykke tid.

For selv om holdet for to Premier League-runder siden slog ærkerivalerne fra Liverpool, så blev det fulgt op med et sviende 0-1-nederlag mod Southampton på Old Trafford.

Dermed er United-holdet hårdt presset til at levere et resultat i fredagens FA Cup-opgør mod Derby County fra den næstbedste engelske række.

Og anfører Wayne Rooney undervurderer ikke Championship-modstanderen.

- Vi har spillet der før, så vi ved, at det bliver en svær kamp i en god atmosfære fredag aften, siger angriber Rooney til Manchester Uniteds tv-kanal.

United slog Sheffield United på hjemmebane i forrige runde i FA Cuppen. Der skulle dog et straffespark til i overtiden, før Rooney kunne sikre holdet og den udskældte manager Louis van Gaal avancement til fjerde runde.

- Det bliver en svær aften for os. Sheffield United på hjemmebane var en hård kamp, så vi bliver nødt til at være klar til at at kæmpe og vinde kampen. Forhåbentlig kommer vores kvaliteter til at skinne igennem, lyder det fra Rooney.

Det er et svækket United-mandskab, der tager imod Championships nuværende nummer fem. Særligt i forsvaret er Louis van Gaals mandskab hårdt ramt af skader.

Den italienske back Matteo Darmian har efter kampen mod Southampton tilsluttet sig sine backkolleger Luke Shaw, Marcos Rojo og Antonio Valencia på skadesbænken. Også den vikarierende back Ashley Young er skadet, og det samme er midtstopper Phil Jones.

Derby og Manchester United mødtes i FA Cuppen tilbage i 2009, hvor det blev til en 4-1-sejr til United. Og selv om Derby-manager Paul Clements erkender, at United er i en svingende periode, så bruger han store ord om sin modstander.

- Det bliver skønt at skulle op mod et rigtig godt mandskab med verdensklassespillere og med en fantastisk manager i Louis van Gaal, siger Derby-manageren.

Klubberne mødes fredag aften i FA Cuppens 4. runde - hvad der svarer til 16.-delsfinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip