Svageligt ægtepar sprang i døden sammen: Læs deres rørende afskedsbrev her

Royston og Glenys Smith, 91 og 88 år gamle, blev fundet døde for foden af lejlighedsblokken, hvor de boede i Bournemouth i England, 3. december sidste.

En undersøgelse af deres dødsfald er nu i gang, og her er det kommet frem, at de sammen tog beslutningen for ikke at være en byrde for familien og for ikke at blive skilt ad.

Det skriver Bournemouth Echo.

- Undskyld drenge. Dette er den bedste løsning. For megen smerte. Kærligst mor og far, skrev de i et afskedsbrev til deres to sønner, Michael og Richard.

Læs også: Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

Royston Smith kæmpede mod prostatakræft, og Glenys Smith havde knogleskørhed og kraftige smerter fra en skade i ryggen. Begge var desuden dårligt seende.

Familien havde snakket om at finde en plejehjemsplads til dem begge to, men de var alligevel bange for at blive skilt ad.

- Jeg forstår deres ønske om at være sammen, men jeg forstår ikke deres metode. Familien tror på, at de er faldet sammen. De var altid og vil altid være uadskillige, siger den sørgende søn Michael Smith.

Læs også: Læs brevet her: Døende far skriver smukt brev til 5-årig datter

Pedellen i deres bygning, Cindy Hoyle, fortæller, at Royston Smith havde snakket om, at de var bange for at være en byrde for familien.

- Jeg sagde til ham, at de havde en vidunderlig familie, og at jeg var sikker på, at de ikke havde noget imod det. De var meget forelskede og ville ikke være hinanden foruden, siger hun.

Ifølge sønnen Michael Smith havde faderen før nævnt, at han ville springe ud fra altanen, hvis konen blev taget fra ham. Sønnen troede dog, at det blot var en kæk bemærkning.

Retslægen slog fast, at det efter al sandsynlighed var en fælles beslutning.

- Det var en stålsat beslutning, de tog og førte ud i livet sammen i hinandens arme, lyder det.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip