Svar om Princes død kan tage uger

Retsmedicinere i USA er færdige med en obduktion af popikonet Prince, der døde torsdag.

Men det tager tid at få svar på de komplekse prøver, som skal give svar på, hvorfor den 57-årige musiker faldt død om, oplyser amerikanske retsmedicinere. Der kan gå et par uger, meddeler Midwest Medical Examiners Office, der foretog undersøgelserne.

Obduktionen gik i gang klokken 9 lokal tid (klokken 16 dansk tid) og blev afsluttet fire timer senere.

Liget af Prince Rogers Nelson vil blive udleveret til hans familie senere fredag, skriver den retsmedicinske klinik i en udtalelse.

Som led i undersøgelsen af, hvad der forårsagede Princes død, vil retsmedicinerne også indsamle oplysninger fra Princes familie om hans sundhedstilstand og andre oplysninger om familiens baggrund, som kan være relevant, skriver klinikken.

- Alt, der kan være relevant for undersøgelsen, vil blive taget i betragtning, lyder det i meddelelsen.

- Midwest Medical Examiners Office vil ikke offentliggøre oplysninger, før undersøgelsen er fuldført, og alle resultater foreligger, skriver klinikken.

Det kan tage flere dage at indhente oplysninger, og resultatet af de prøver, der er taget fra liget af Prince, vil formentlig tage flere uger at få svar på, oplyser Midwest Medical Examiners Office.

Nyhedssitet TMZ, som var det første medie til at bringe nyheden om Princes død, skriver på baggrund af flere unavngivne kilder, at sangeren angiveligt fik en overdosis af det stærke, smertestillende lægemiddel Percocet kun få dage inden, at han blev fundet død i sit hjem i Minnesota torsdag.

Det skete ifølge TMZ i sidste uge, hvor Princes privatfly måtte nødlande, efter han fik et ildebefindende. En repræsentant for sangeren fortalte på det tidspunkt til medierne, at Prince led af en meget hårdnakket influenza.

TMZ spekulerer fredag i, hvorvidt en ny overdosis Percocet kan have forårsaget Princes død.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip