Svaret på Bendtners blodprøve kan komme i dag

 

Normalt kan der gå 14 dage før Politiet får svar på en blodprøve i en spiritussag, men på grund af Nicklas Bendtners stjernestatus kan der komme et svar allerede mandag eller tirsdag.

Det skriver Sporten.dk.

- Normalt vis kan der gå op til 14 dage, før der kommer svar. Vi kan bestille den som en hasteblodprøve, og så er den der inden for en dag eller to, siger kommunikationsrådgiver hos Rigspolitiet, Carsten Andersen, til Sporten.dk.

Der ligger ikke klare regler for, hvornår politiet kan haste en blodprøve igennem, det beror på en konkret vurdering i den enkelte sag.

- Hvis det udlændinge, der er involveret, så kan den laves som hastesag, men hvis det er en, der bor her i landet, vil der typisk gå 14 dage. Hvis nu det er Helle Thorning-Schmidt, så kunne man godt forestille sig, at man ville gøre det med det samme.

Hvad nu, hvis det er Nicklas Bendtner?

- Jeg ved ikke om man har bestilt den som hastesag. Det er en konkret vurdering i den enkelte sag, og det er Københavns Politi, der skal vurdere det, siger Carsten Andersen.

Hos Københavns Politi ønsker man ikke at oplyse, om Bendtners blodprøve bliver en hastesag eller hvor lang tid, der går før blodprøven ligger klar.

Nicklas Bendtner blev natten til søndag stoppet af politiet for at køre mod kørselsretningen på Gl. Strand i København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip