Svensk avis: Glem Bendtner - pas på majestætisk Eriksen

Der bages flittigt op til braget mellem Sverige og Danmark på lørdag, og i medierne har svenskerne lagt en del vægt på, at man har Zlatan Ibrahimovic, hvor Danmark må "nøjes" med Nicklas Bendtner.

Men svenskerne bør slet ikke fokusere på Bendtner, mener den svenske avis Expressens klummeskribent Robert Börjesson.

- Glem Lord Bendtner. Det er Eriksen, vi bør bekymre os om, skriver han efter Tottenham-spillerens indsats mod Arsenal søndag.

- Hvis Zlatan Ibrahimovic sendte et signal til Danmark med sine to mål mod Toulouse, så svarede Christian Eriksen igen med en indsats mod Arsenal, der burde skræmme Erik Hamrén, lyder det fra Börjesson.

Han nævner både Eriksens evne til at sætte medspillerne Harry Kane og Eric Dier op samt danskerens egne farlige afslutninger, inden han slår fast:

- Eriksen var majestætisk.

London-derbyet mellem Arsenal og Tottenham sluttede 1-1, og Christian Eriksen nævnes også i de engelske medier som en af de store oplevelser i kampen.

På det danske landshold har han dog ofte haft svært ved at levere de helt store præstationer, og det er fortsat kun blevet til seks mål i 55 kampe - kun et af dem er scoret i en betydende kamp, mens resten er lavet i testkampe.

Sverige tager imod Danmark 14. november i den første af to playoffkampe om en plads ved EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

Returkampen spilles i København tre dage senere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip