Svensk avis: Sigtet i Ikea-knivdrab skulle udvises

Den ene af de to mænd, som er sigtet for dobbeltdrab i Ikea i den svenske by Västerås, havde kort før knivdrabene fået besked på, at han skulle udvises af Sverige.

Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

Den 35-årige eritreaner var på et møde med den svenske udlændingestyrelse tidligere mandag blevet informeret om udvisningen.

- Han mødtes med vores personale om formiddagen, siger Fredrik Bengtsson, pressechef ved den svenske udlændingestyrelse.

- Der var blevet taget en beslutning om at udvise ham til Italien, hvor han i forvejen har ophold, siger Bengtsson til Aftonbladet.

Den 35-årige, som blev alvorligt kvæstet under knivangrebet, som kostede to mennesker livet, blev selv alvorligt såret under hændelsen, men det er nu kommet frem, at skaderne muligvis er selvforskyldte.

Aftonbladet skriver, at avisen har fået oplysninger om overvågningsbillederne i Ikea-varehuset, og at de billeder viser, at den 35-årige mand stak sig selv i maven med en kniv, efter han stak sine ofre.

Overvågningsvideoen viser efter sigende ikke, da gerningsmanden stikker de to ofre, som var en mor på 55 år og hendes søn på 28.

Politiet vil ikke kommentere avisens oplysninger.

Gerningsmanden er stadig på sygehuset, men er udenfor livsfare.

Ud over den 35-årige er også en 28 år gammel mand sigtet i sagen.

Politiet vil ikke oplyse, om de to mistænkte har forbindelse til hinanden, men siger, at ingen af dem er kendt af politiet.

De to mænd boede ifølge Aftonbladet på samme asylcenter i Västmanland.

/ritzau/Aftonbladet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip