Svensk landstræner accepterer buh-råb

Det svenske fodboldlandshold må ligesom Danmark ud i to playoff-kampe om at sikre sig deltagelse ved næste sommers EM-slutrunde.

Det fik tilskuerne til at buhe i anden halvleg mandag aften, hvor Sverige slog miniputterne fra Moldova med 2-0, men ikke viste vilje til at gøre sejren mod den svage modstander større.

Sejren var nemlig ligegyldig, da Rusland samtidig vandt 2-0 over Montenegro. Sveriges landstræner, Erik Hamrén, accepterer da også de skuffede tilskuere.

- De fleste tilskuere vil have energi og hjerte, det har jeg fuld forståelse for.

- Men det er menneskeligt, at spillerne taber energi, når vi fører 2-0, og Rusland også fører 2-0. Jeg er overbevist om, at vi ikke kommer til at savne den energi, når det er playoff, siger Erik Hamrén ifølge fotbollskanalen.se.

Den tidligere mestertræner i AaB erkender også, at det er skuffende, at Sverige ikke har kvalificeret sig direkte videre fra gruppen i stedet for Østrig og Rusland.

- Vi tabte mulighederne for at afgøre på egen hånd mod Østrig og Rusland. Så handlede det om at nå playoff, og det er jeg glad for, at vi har gjort. Men jeg er skuffet, eftersom vi gerne ville kvalificere os direkte til EM, siger Erik Hamrén.

/ritzau/

Dagens Gossip