Svensk sangfugl er rædselsslagen for at fejle

Skrevet af admin

18/03/2016

Dagens topnyheder

Veronica Maggio, der har hittet stort i Danmark med sangen "Jag kommer", kan se tilbage på en succesfuld karriere og flere storsælgende album, men det har ikke fyldt den svenske sanger med selvtillid.

Hun fortæller nemlig, at hun altid er skrækslagen for at fejle, når hun udgiver ny musik. Den følelse fylder hende også nu, hvor hun netop har frigivet den første single fra albummet "Den första är alltid gratis", som udkommer den 6. maj.

- Jeg er altid rædselsslagen, inden jeg skal udgive et nyt album, og jeg tænker altid: "Denne gang kommer det til at gå ad helvede til", fortæller den 35-årige musiker til Aftonbladet.

Angsten er dog blevet en lille smule bedre for den succesfulde svensker, der optrådte på Roskilde Festival sidste sommer. Hun har nemlig med tiden accepteret, at der ikke er mere at gøre, når først hun er så tæt på udgivelsesdatoen.

- Det kan have lidt med dagsformen at gøre. Men jeg kan ikke lytte til den følelse og lave hele albummet om nu, fortæller den selvkritiske sanger.

Det nye album er ifølge Maggio, det dystreste hun har indspillet, men det er en naturlig følge af, at hun er blevet ældre.

- Det er vel først i en højere alder, at man har råd til at granske sig selv. Ellers er det lettere at leve i fornægtelse, fordi man ikke orker at begynde at gå igennem al det lort, som man har lavet, fortæller hun bramfrit.

Den nyvundne indsigt har også givet Maggio et anderledes perspektiv på hendes karrieremål, og det har fået hende til at skrue ned for de internationale ambitioner.

- Jeg behøver faktisk ikke mere, end det jeg har i dag, hvor vanvittigt det end kan lyde, fortæller Maggio.

/ritzau/FOKUS