Svensk superstjerne skal være mor

Svenske Lykke Li er et af Skandinaviens største navne, og de seneste syv år har hun arbejdet hårdt for at slå sit navn fast internationalt med tre album og et utal af turnéer. Nu tyder det dog på, at hun må sætte karrieren på standby for en stund. "I Follow Rivers"-stjernen er nemlig gravid og skal føde i 2016.

Det er den britiske avis Daily Mail, der har bragt et billede af Lykke Li til InStyle Awards i Los Angeles, hvor hun poserer med en tydelig babybule ved siden af reality-stjernen Kim Kardashian, der også er gravid. Under billedet har avisen skrevet "gravide venner".

Lykke Li's repræsentant har efterfølgende bekræftet graviditeten overfor den svenske avis Expressen.

Sangerinden, hvis rigtige navn er Li Lykke Timotej Zachrisson, danner par med musikproduceren Jeff Bhasker, der har arbejdet sammen med store navne som Jay Z, Kanye West og Lana Del Rey, og de to bruger det meste af deres tid i Los Angeles.

Og måske passer det sangerinden udmærket med en barsel, for hun var tidligere på året nødt til at aflyse sin internationale turné, fordi hun følte sig udbrændt.

- Jeg er helt knust. Nogle gange presser vi os selv til det yderste, men kroppen vil simpelthen ikke følge med. Jeg gav alt jeg havde, min krop, mit hjerte og min sjæl. Efter at have turneret i syv år skriger mit helbred på, at jeg lytter og tager det roligt, skrev hun i starten af året på sin Instagram-profil.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip