Svenske legender til stjernegalla i Thy

1. divisionsklubben Sjørring præsenterer de svenske bordtenniskoryfæer i en stjernegalla

Verdens bedste bordtennisspiller gennem tiderne, Jan-Ove Waldner, og en anden af Sveriges legendariske stjerner i verdens hurtigste spil, Mikael Appelgren, kaster glans over Sjørring, 1. divisionsklubben fra Thy.

Ikke blot har de to fænomener licens for Sjørring Bordtennisklub og debuterer i den næstbedste danske række efter nytår. De er også de store trækplastre, når Sjørring afvikler en stjernegalla med otte spillere lørdag 23. november.

Selv om Jan-Ove Waldner fylder 48 i dag, torsdag, og Mikael Appelgren er 51 år, spiller de stadig på et meget højt teknisk niveau.

- Det bliver en stor bordtennisdag, som vi glæder os meget til. Inden Stjernetræffet byder den på 1. divisionskampen mellem Sjørring Bordtennisklub og Sisu/MBK fra Aarhus, siger formand Kaj Thomsen.

På holdet fra Thy er der ud over Waldner og Appelgren tre svenskere, hvoraf 17-årige Elias Ranefur er et af Sveriges største talenter.

Jan-Ove Waldner er i øvrigt for nylig kommet på et kinesisk frimærke som den første nulevende udlænding. Det viser, hvor stort et navn den tidligere olympiske guldvinder og seksdobbelte verdensmester er i verdens førende bordtennis-nation.

Dagens Gossip