Svenske målskytter fejrer scoringer med Zlatan

13/10/2014

Efter to uafgjorte kampe i træk vandt Sverige sin første kamp i EM-kvalifikationen, da Liechtenstein blev besejret med 2-0.

Sverige måtte ligesom i torsdagens 1-1-kamp hjemme mod Rusland klare sig uden stjerneangriberen Zlatan Ibrahimovic, der fortsat er ude med en skade.

Men denne gang var der flere andre svenskere, som bød ind med scoringer - begge var dog lidt heldige.

Efter 34 minutter forsøgte offensivspilleren Erkan Zengin sig langt udefra, og bolden blev rettet af og sprang i en blød bue over Liechtenstein-keeper Cengiz Bicer.

Det var Zengins andet mål i EM-kvalifikationen, og han drønede straks ud og fejrede det med Zlatan Ibrahimovic, som så kampen fra tribunen.

Med i jublen var den svenske midtbanespiller Jimmy Durmaz, som bare 30 sekunder inde i anden halvleg fordoblede føringen.

Liechtensteins målmand, Cengiz Bicer, så skidt ud, da han missede en clearing, som Jimmy Durmaz nemt udnyttede til at score til 2-0.