Svenske mestre slår Fortuna Hjørring i Champions League

09/11/2013

Fortuna Hjørring får mere end svært ved at spille sig videre til kvartfinalerne i Champions League.

Lørdag tabte Nadia Nadim og holdkammeraterne med 1-2 til det svenske mesterhold fra Tyresö FF hjemme i Hjørring.

10 minutter efter pausen bragte Christen Press de svenske gæster foran, og amerikaneren øgede selv til 2-0 midtvejs i anden halvleg.

Det lykkedes Nadia Nadim at få bolden over målstregen i slutfasen og skabe et lille dansk håb om en samlet sejr.

Hvis 3F Ligaens suveræne tophold skal sikre sig videre avancement i Europas fornemste klubturnering, så kræver det alligevel lidt af et comeback, når nordjyderne på onsdag gæster Tyresö.

Svenskerne kan således tåle et nederlag på 0-1 og fortsat gå videre i kraft af reglen om flest scorede udebanemål.