Svenske verdensstjerner skal spille i Danmark

To verdensnavne i bordtennis, Jan-Ove Waldner, 47, og Mikael Appelgren, 51, skal den kommende sæson spille for Sjørring Bordtennisklub i Thy i den næstbedste danske række, 1. division vest.

- Vi har fået en enestående chance for at præsentere to af de største europæiske spillere gennem tiderne. Selv om Waldner og Appelgren er kommet op i årene, holder de stadig høj klasse, siger formand Kaj Thomsen.

- Hvor mange kampe, de skal spille for os, er ikke endelig aftalt. Målet er naturligvis oprykning til Stiga Division, men der ligger også en stor pr-værdi i, at de kommer til Sjørring Bordtennisklub.

Jan-Ove Waldner og Mikael Appelgren spiller fortsat i den svenske turnering, og Appelgren blev i maj i Bremen Europamester i 50 års-klassen.

Jan-Ove Waldner er tidligere OL-guldvinder i single (Barcelona 1992), dobbelt verdensmester og Europamester, og Mikael Appelgren har i sin lange karriere vundet tre EM-titler i single.

- Det er en spændende nyhed, at de skal spille i Danmark. Kan man udnytte det rigtigt i Sjørring, er der stor værdi i det, siger DBTUs sportschef, Peter Sartz.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip