Svensker: En dansk offensiv vil passe os fint

Den svenske landsholdsspiller Andreas Granqvist har en god fornemmelse før tirsdagens returopgør i København.

Efter lørdagens danske 1-2-nederlag i Stockholm er Danmark presset til at vinde tirsdagens opgør, hvis landsholdet skal med til næste års EM i Frankrig.

- Jeg forventer, at danskerne kommer til at tage initiativet. De skal jo vinde kampen.

- Jeg tror, de kommer til at spille meget offensivt, men det vil passe os godt, så kan vi komme til at lykkes med vores spil og lave kontra, siger Granqvist, der optræder i Sveriges forsvar.

I Stockholm kom spillet til at foregå på Sveriges præmisser med duelspil og bolde i luften, men i de sidste 20 minutter slap de svenske kræfter op.

Nicolai Jørgensen reducerede for Danmark, der også var tæt på at komme hjem med uafgjort.

Landstræner Morten Olsen og flere danske spillere håber, at svenskerne er ramt på fysikken.

Andreas Granqvist fornemmer dog, at de svenske spillere er kommet sig.

- Der er kun tre dage mellem kampene. Lørdagens kamp var hård for mange spillere. Det så man i de sidste 15-20 minutter. Men vi har sørget for en god restituering og fået den rigtige mad, drikke og hvile, så vi er klar til kampen, siger han.

- Vi vil ikke bare forsvare resultatet fra kampen i lørdags. Vi vil spille vores spil og skabe chancer, som vi gjorde i Stockholm. Vi havde fire-fem store chancer, og det kan vi skabe igen.

- Hvis vi bare stiller os tilbage i forsvaret, så er Danmark for gode. Så vi skal forsøge at spille vores eget spil, men det er klart, at vi også skal tænke på resultatet, siger Granqvist.

Returkampen mellem Danmark og Sverige fløjtes i gang tirsdag klokken 20.45.

Den samlede vinder efter de to playoffkampe er sikret adgang til næste års EM i Frankrig.

/ritzau/

Dagens Gossip