Svensker med H&M på cv'et bliver ny Ralph Lauren-topchef

En af verdens mest kendte modeskabere - amerikanske Ralph Lauren - har besluttet at trække sig som topchef i selskabet, der også bærer hans navn.

Den 75-årige rigmand og filantrop overlader til november styrepinden til svenske Stefan Larsson, der kommer fra en topstilling i tøjmærket Gap.

Ralph Lauren slipper dog ikke helt tøjlerne. Han fortsætter således som bestyrelsesformand og skal også fremover have det kreative ansvar.

- Mit job er altid at tænke på selskabets fremtid og på, hvordan vi skal drive det fremover. Stefan Larsson er exceptionelt talentfuld, og han giver vores selskab et frisk og spændende perspektiv, siger Ralph Lauren.

Ralph Lauren er nok mest kendt for sine kortærmede polotrøjer med en polospiller som logo på brystet. De blev udviklet i 1972.

De har været med til at gøre Ralph Lauren til en af de rigeste personer i verden.

Hans personlige formue er ifølge Forbes på 6,2 milliarder dollar, hvilket svarer til godt 41 milliarder kroner. Dermed er han nummer 155 på listen over klodens rigeste.

Stefan Larsson, den nye topchef, har tidligere gjort karriere i Hennes & Mauritz, hvor han i løbet af sine 15 år som chef for globalt salg udvidede koncernens salgsområde fra 12 til 44 lande.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip